Bara fyra veckor till JUL!

Nu är det jul igen, nu är det jul igen...
Eller i alla fall nästan :D
Om fyra veckor är det dags för julen, hoppas familjerna snart börjar handla julklappar :P
Nåja, men det är fortfarande 19 skoldagar kvar. Den här veckan startade bra i alla fall. 
Idag var det bad med högstadiet. Men jag badade inte, utan var kvar på skolan. De som skulle bada var indelade i två grupper :
Grupp 1: 9a, 9b, 8a (förmiddag)
Grupp 2: 7a, 7b, 8b (eftermiddag)

Vi hade vanliga lektioner tills lunch. Sen åkte de som skulle bada på eftermiddagen iväg och vi som blev kvar ur Grupp 2 fick ha gemensamma lektioner. Första lektionen var i sal 9, och då hade vi Therese (religionläraren). Hon fick det lätt, bara fyra elever. Jag, Simone och Polina från 7a och Robert från 7b. Hela den lektionen spelade vi alfapet. 
Andra lektionen var i sal 4 och då hade vi Birgitta O (matteläraren). På den lektionen läste jag ut min bok och sen fortsatte jag skriva på min berättelse. 

Det var min dag det :D

PernillaMelinda/Djurälskare 


BIO

Om ni vill ha något tips på film att se på bio just nu så har jag förslag här.

*The twilight saga - Breaking dawn part 1
Hade premiär i Sverige förra veckan.
Fortsättningen på de tre andra filmerna i "The twilight saga"



PernillaMelinda/Djurälskare

Tråkiga veckor

Alla skoldagar är ju tråkiga, och tråkigare blir de om den bästa man kan umgås med på skolan är sjuk. I mitt fall är det Simone. Hon ligger i en sjukdom som går nu, och där ingår:
Hög feber
Hosta

Så hon var borta hela förra veckan och i alla fall idag. Hon kommer nog inte tillbaks den här veckan heller, men vi får hoppas.

På fredag har vi STUDIEDAG igen så då blir helgen extra lång :D

Förresten så hittade jag ett kort på Moa:





 PernillaMelinda/Djurälskare



Tisdag

Idag var det alltså tisdag. Vad ska man säga om den här dagen... Jo!
På SO lektionen var Lunde så jobbig så att Pärra (vår SO-lärare och mentor) vred Lundes arm och tog med honom ut. När de kom tillbaka gråt Lunde :D
Men han har bara blivit lite bättre. Vad krävs egentligen innan han ska fatta hur störandes han är.

Nu efter skolan skulle jag rida, det gick ganska bra, tills vi kom hem. Jag vet inte vad som hände... Jag travade runt lite, och Loke fick brottom så jag skulle sakta ner. Men då kanske jag kom på honom med piskan eller något liknande, för han började galoppera och bocka så jag flög av :( Jag landade på ena sidan så höften, armbågen, magen och revbenen gjorde jätteont. Nu är höften bra, men jag kan inte böja mig och det gör ont att andas p.g.a revbenen och magen. Och på armbågen har jag ett skrubbsår, men annars mår jag bra.
Jag var i alla fall direkt uppe i sadeln igen... Efter att mamma hade hämtat hästen alltså, han stod bara tio meter bort.
Men jag skulle vilja veta om det var spöet som fick honom att bocka eller om han blev skrämd, eller om han gjorde det bara för att han inte fick som han ville före.

Nåja, orkar inte skriva mer.

 PernillaMelinda/Djurälskare

RSS 2.0