Vi kommer sakna henne

Hej!

Idag på sista lektionen när vi hade vår mentor Pärra  i SO så startade han lektionen med:
"Vi har tyvärr förlorat Simone B som klasskamrat. Hon och hennes bror går tillbaka till deras gamla skola i Molkom. Från och med måndag går de där igen"
Vi Östervallingar blev ledsna, Simone var trots allt en vän. Och vi kommer skna henne, i alla fall jag.
Så ett stort HEJDÅ till Simone...

Hoppas bara hon läser det här ;)


Det var allt jag har att skriva, tyvärr...

 Pernilla/Djurälskare

Länge sen

Hej!

Det var länge sen jag skrev sist. det beror helt enkelt på att :
*Jag hade ingen lust
*Jag hade inget intressant att skriva om
*Jag är trött hela dagen

Då försvinner helt enkelt lusten.
På morgonen känns det som om jag inte har sovit något på natten, jag är precis lika trött som när jag ska lägga mig. Sen hatar jag att gå i Töcksfors, jag önskar att jag fortfarnade gick på Bön. allt var så lätt där...

Men tiden går, och nån gång ska saker förändras. Men ibland förändras saker för fort. Det känns som om det var förra veckan jag och Alexander startade "Lupinkrig" ute på fotbollsplanen. Det var sexornas sista dag på skolan och vi var på fotbollsplanen för att plocka blommor i kanterna. Då helt plötsligt slår Alexander till mig med en lupin. Då greppar jag tag i en egen och vi fäktas med blommor :)
Jag saknar den dagen. Ingen av oss tänkte på att sommarlovet skulle gå fort, och att vi snart skulle åka buss till en nästan helt okänd skola. Ingen tänkte på att vi och våra vänner i Bön, som vi träffade nästan varje dag, bara skulle träffas max tre gånger i veckan. Vi hade bara roligt, på vår sista dag...

Nej, det här gör för ont för att skriva om :)

Allas första dag i en ny skola är... HEMSK!
Man känner nästan ingen, allt är nytt. Det blir nya rutiner och schema. Jag kommer i håg att jag var livrädd när det var tre månader kvar tills vi skulle börja i Töcksfors. Men men, ärligt talat så var det inte precis så farligt som jag hade föreställt mig. Men jag kommer ALDRIG att trivas i Töcksfors.

 - Pernilla/Djurälskare

Äntligen helg

Äntligen är det helg. Men ingen helg kommer utan problem, såklart.
Först och främst så kommer inte Ida på tre veckor. Den här helgen är hon på bussträff. Och sen så är det ju "Lunde" igen.
Idag sa han att "vi som kom i från Östervall skulle dö, eller skjutas." Inte särskilt snällt sagt. Många kan ju tro att det var ett skämt, men "Lunde" vet inte vad ett skämt är. Allt han säger är på riktigt allvar. Idiot, säger jag bara.
Men jag får stå ut i 3 år innan "Lunde" försvinner för alltid, hoppas jag. Idag orkar jag inte skriva mer.

Trevlig helg!


RSS 2.0