Julklappar!

Hej hej!

Idag är det första lovdagen av 19 dagar. Sen börjar skolan igen :(
Nåja, idag var det dags att packa in julklappar till de andra. Men sakerna till de äldre ska lackas, så jag har inte packat in de än. Och jag vet inte var mamma har gjort av julklappen till Kim (min bror), så den är inte heller inpackad. Men julklappen till mamma och pappa är klar, och den till Ida också.



Imorgon är det jul!
Mormor, morfar, farmor, farfar och vi här i huset ska fira jul här hos oss. Idag ska vi pynta granen och göra i ordning. Jag ska hitta lite julmusik mm.
Så i morgon skriver jag kanske ingenting. Men, men...

GOD JUL!
Önskar
PernillaMelinda/Djurälskare

Ont

Just nu har jag ont både i armen och kanske lite i hjärtat. Den killen jag gillar var nämligen ihop med någon som jag avskyr. Hon är fet, stygg och en idiot!  Men det kunde ju inte jag göra nåt åt, så jag fick bara stå ut. MEN det höll bara i 15 timmar :)
Men idag i bussen sa han att han gillade hennes personlighet, och det skavde lite...
Jag är fortfarande lite sårad, men det hoppas jag går över. Jag kan inte bestämma vad andra ska göra för val, jag kan bara bestämma mina egna.

 
Annars har veckan varit ganska bra. Skolan går trögt, men om 8 dagar är det jul :D Alltid något att längta till.

Kärlek kommer och går, men vänner består!


PernillaMelinda/Djurälskare

Hemma bäst

Hejsan!

I detta nu befinner sig mamma och pappa i Wien i Österrike. Jag kunde få fäljt med, men jag sätter mig inte i ett flygplan... så då blev jag hemma. Synd bara att jag måste gå på skolan, det är ett minus. Men jag har ju huset för mig själv hela dagen, och på natten sover jag hos mina farföräldrar som bor bara nån hundra meter i från oss :D

Annars har veckan varit lugn. Jag fick en "avskedspresent" från mina föräldrar, men jag ble inte särskilt glad är jag rädd. Jag hade hoppats på att jag skulle få Sims 3 husdjur, men istället fick jag en bok:



Jag har redan läst ut den, och den visade sig vara väldigt bra. Ett bra boktips. Men jag råder er att läsa den första boken först:



Jag har inte läst den första delen, men jag tror man förstår mer då. Så här har ni två boktips. "Piraternas fånge" och "Piraternas skatt".

De här böckerna utspelar sig år 2216, alltså 215 år in i framtiden. Världen ligger under vatten p.g.a klimatförändringar. Och boken handlar om fiskarflickan Lilly, premiärministerns dotter Alexandra (Lexy) och piratpojken Zeph.
I de här böckerna är det blodigt allvar. Författaren har lagt till detaljer om lik, blod och vapen.
Väldigt fängslande berättelser.

Mitt ordspråk för det här inlägget är:
"Borta bra, men hemma bäst"!

PernillaMelinda/Djurälskare

RSS 2.0