Fallen ängel serien

Här kommer en av de bästa bokserierna jag har läst:
Titlar(hittils): (nr1) Fallen ängel, (nr2) Förlorad ängel, (nr3) Noras val. (kommer en fjärde 2013)
Författare: Becca Fitzpatrick
Handling: Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga.
För att pojken hon älskar ska få sina vingar tillbaka måste Nora offra sig själv. Men kommer han att tillåta det?

Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...

Fallen ängel är en mörk och romantisk berättelse som centreras kring konflikten mellan de odödliga. Becca Fitzpatrick har flyttat mytologin om de fallna änglarna från gamla bibliska referenser till våra dagar.
 
Måste läsas av den som gillar en bra blandning av ROMANTIK, FANTASY och "lite" ACTION
 

Rhodos

Har vart i Rhodos i ca 2/3 dagar och åker inte hem förrän kl 00 på söndag (Rhodos tid=+1h).
Har haft det skönt, hotellet är härligt och vädret likaså ;)
 
När vi kom till hotellet var klockan närmare 00 (Rhodos tid) och vi undersökte rummet innan vi gick och la oss.
Rummet är luftigt och kallt, tack vare en fungerande AC :)
 
Vi bor på Mythos Beach Resort, nära småstaden Kolimbia. På måndagen slappade vi på stranden i två timmar och badade i havet (saltvatten smakar skit...), innan vi gick till Kolimbia och handlade på en "super market" där.
 
Tisdag... Stranden ca fyra timmar + bad förstås ;) Skrev vykort till farmor, farfar, mormor, morfar och Ida.
På kvällen tog vi en taxi till Afandou (stavning?) och gick runt på smågatorna där innan vi åt på en liten resturang med härlig pizza :D
 
Idag har vi varit i Lindos (alias vitbyn). Som ni kanske förstår på kallnamnet så är Lindos en by gjord i vit sten. Det enda som utmärker sig är den stora borgen Acropolis som ligger på toppen.
 
Skriver kanske mer nån annan dag. Eller när vi kommit hem igen...
Det positiva är ju att jag börjar skolan en vecka efter de andra ;)
 
Vi hörs!
 
 
 
 

Sommaren snart slut

Jaha ja... Då var sommaren snart slut då, eller, det är ju ett tag kvar. Men det är inte länge nog.
Börjar skolan den 28 (egentligen 21), en vecka efter de andra på min skola. Vi åker ju till Rhodos den 19 och kommer hem natten till den 27.
 
Okej, jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, och det är jag ledsen för. Men min skrivlust är inte som den brukade vara. Förr ville jag skriva varje dag, även om det inte alltid gick. Men nu finns ingen lust att skriva varje dag om helt oviktiga saker.
Men men...
 
I måndags började första ridlägret hos Henriette, och jag har varit där två gånger. Första gången var i tisdags, då ville jag bara se hur den första lektionen med Loke gick. Och han uppförde sig som jag hade hoppats. Sen var jag där i torsdags och hjälpte till på terrängbanan. Och där skulle Loke så klart bråka. Men jag skulle aldrig ha satt småtjejer på honom, för de orkar inte styra honom om han vill åt ett annat håll. Så han drog henne in i skoge och tjejen var tvungen att sitta av och leda honom nerför backen till mig...
Och igår var vi och såg på showen. Och jag måste bara säga att den var fantastisk! De har jobbat skitbra med hästarna och min grupp kommer nog inte få till en hälften så bra show ;)
 
Vad har jag gjort annars i sommar? Jo, vi var ju i Eskilstuna med Hege, Jan och Ida. Det var riktigt trevlig. Vi spelade minigolf på kvällarna :D
 
Har kanske några sommarbilder här:
 

RSS 2.0