Höst

Känns att hösten är här. En morgon kollade jag temperaturen... -1 visade den. I slutet av september? Ifjol var jag ju på ridläger under höstlovet och då kunde vi ju nästan gå i T-shirt.
Nåja, så kan det bli.
Men det kan finnas vackra morgnar också. En dag när jag stod nere vid vägen och väntade på bussen låg en tunn dimma över sjön. Det blandat med morgonsolen gjorde synen väldigt snygg :)
 
En annan kylig morgon såg det i stället ut så här:
Man såg nästan inte ett skit...
 
Skolan är sådär. Ibland får jag en hemsk huvudvärk och då är allt skit. Andra dagar är det faktiskt kul ;)
 
Tänkte bara visa att jag inte har glömt bloggen helt och tyckte att de här bilderna bara måste ligga på bloggen :D
Vi hörs!
 
 
 
 
 

Födelsedag

Hipp hipp hurra för mig som fyllde 14 i torsdags (den 30)!
 
Fick tårta på sängen tillsammans med ett litet paket och ett kort. Paketet innehöll Breaking dawn part 1. 
Vi firade mig på riktigt i lördags. Då hade vi en "grekisk afton". Jag och mamma hade klänningar med grekiskt mönster och pappa bar en skjorta han köpte där för si sådär 6-8 år sen...
Det blev en lyckad kväll. Mormor, morfar, farmor, farfar, Ann, Ove och Ida kom och åt. Jonas kom förbi och sa grattis. Jag fick en wii remote, wii ratt, pengar och många kort ;)
 
Farmor och farfars presenter kom först i går, och det var bara en av dem. Det var en av böckerna jag ville ha, och som jag la ut som boktips en gång. Igår fick jag del ett av den serien och nu väntar jag på del två.
 
Tyvärr har jag inga bilder ifrån den kvällen.
 
Sen kan jag väl tillägga att jag inte slapp undan förkylningen som går. Har haft feber också men tror jag är på bättringsvägen. Vi får hoppas det i alla fall ;)
 
Har inget mer att skriva nu.
Vi hörs!
 

RSS 2.0